Tilbygning projekteret af arkitekt og bygningskonstruktør

Drømmer du om at få lavet en tilbygning? Så kan du med fordel kigge nærmere her. Hos AJ Bygconsult står der altid en professionel arkitekt og bygningskonstruktør klar til at hjælpe dig med at tegne lige den til- og ombygning, du drømmer om. Vi servicerer kunder fra bl.a. Haslev, Næstved, Vordingborg samt resten af Sjælland og Fyn.

Vi er et professionelt arkitektfirma med mange års erfaring inden for området. Du kan derfor trygt lade os hjælpe dig med at assistere med den tilbygning, så den bliver lige, som du ønsker.

Vi kan lave alt fra udestue til dit sommerhus til en carport eller tagetage til din helårsbolig. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Skal vi lave din nye tilbygning?

Hvad koster det så at få tegnet en tilbygning?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en tilbygning koster at projektere, da vores priser varierer fra opgave til opgave. Det kommer an på, hvilken slags tilbygning til hus, der er tale om herunder materialevalg og omfang. Dog kan du være sikker på, at vi altid giver en så billig totalpris som muligt uanset opgaven.

Hvad end du drømmer om at få lavet en flot garage i træ eller en større renovering og udvidelse af din stue, kommer vi gerne og hjælper dig med udarbejdelse af tegninger, beskrivelser samt indhentning af de nødvendige byggetilladelser. Vi garanterer veludførte løsninger til den aftalte tid hver gang. Derudover tilbyder vi altid kompetent vejledning og rådgivning, så du er sikret den bedst mulige løsning for dig.

Vi tilbyder opgaver på en fast pris eller udført på timebasis.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tegne af tilbygning til dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi er klar til at indfri dine boligdrømme.

Du kan enten ringe til os på telefon: 25 13 32 18 eller skrive til vores e-mail: aj@ajbygconsult.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig med et svar på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Ring til os
Skriv til os

Skriv til migHome » Tilbygning