AJ Bygconsult hjælper dig med arkitekttegninger og boligtilsyn

DRØMMER DU OM OMBYGNING ELLER TILBYGNING?

Drømmer du om at få lavet en tilbygning? Så kan du med fordel kigge nærmere her. Hos AJ Bygconsult står der altid en professionel arkitekt og bygningskonstruktør klar til at hjælpe dig med at tegne lige den tilbygning og/eller ombygning, du drømmer om. Vi servicerer kunder fra blandt andet Odense, Svendborg, Nyborg og Langeland resten af Sjælland og Fyn.

Vi er et professionelt arkitektfirma med mange års erfaring inden for området. Du kan derfor trygt lade os hjælpe dig med at assistere med den tilbygning, så den bliver lige, som du ønsker.

Vi kan lave alt fra udestue eller entre til dit sommerhus til en carport/garage eller tagetage til din helårsbolig. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

HVAD KOSTER DET AT FÅ TEGNET EN TILBYGNING?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en tilbygning eller ombygning koster at projektere, da vores priser varierer fra opgave til opgave. Det kommer an på, hvilken slags tilbygning til hus, der er tale om herunder materialevalg og omfang. Dog kan du være sikker på, at vi altid giver en så billig totalpris som muligt uanset opgaven.

Hvad end du drømmer om at få lavet en flot garage i træ eller en større renovering og udvidelse af din stue, kommer vi gerne og hjælper dig med udarbejdelse af tegninger, beskrivelser samt indhentning af de nødvendige byggetilladelser.

Vi garanterer veludførte løsninger til den aftalte tid hver gang. Derudover tilbyder vi altid kompetent vejledning og rådgivning, så du er sikret den bedst mulige løsning for dig.

Som din arkitekt tilbyder vi opgaver på en fast pris eller udført på timebasis.

RING OG HØR OM DINE MULIGHEDER FOR OMBYGNING

Ønsker du at høre mere om, hvad vores arkitekt kan tegne af tilbygning eller ombygning til dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi er klar til at indfri dine boligdrømme og give et godt tilbud.

    Beliggenhed:

    Jessens Mole 11
    5700 Svendborg

    Kontakt: