AJ Bygconsult hjælper dig med arkitekttegninger og boligtilsyn

Om AJ Bygconsult Aps

Allan Brøndum Johansson, indehaver af AJ Bygconsult ApS.

Jeg bor sammen med min kæreste i Svendborg og er meget glad for at bo her. Udover at bruge tid med vores fire sammenbragte børn, går meget af min fritid med at slappe af i vores fælles sommerhus på Langeland, spille golf og gå ture i naturen.

Efter en årrække som ansat i arkitekt- og entreprenørfirmaer tog jeg springet i 2017 og startede op med eget selvstændigt byggerådgivningsfirma. Det var karrieremæssigt min bedste beslutning, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer med sig i arbejdet med arkitektprojekter.

Af min 25 års erfaring indenfor byggebranchen kan bl.a. nævnes projektering, tilsyn og planlægning, herunder ligger mine spidskompetencer især indenfor detailprojektering.

I mit arbejde har jeg et bredt netværk med kontakter til ingeniører, energikonsulenter, entreprenører, håndværkere samt andre samarbejdspartnere, som jeg har et tæt samarbejde med. Som person er jeg engageret, grundig samt detaljeorienteret i udførelsen af mit arbejde. 

AJ Bygconsult ApS har over 200 byggeprojekter bag sig, som lever op til kundernes fulde tilfredshed.

Hvis I vælger AJ Bygconsult ApS som jeres arkitekt og byggerådgiver, så får I tilført jeres byggeprojekt en masse personligt engagement, innovation, sans for detaljer samt 25 års erfaring i byggerådgivning.

    Beliggenhed:

    Jessens Mole 11
    5700 Svendborg

    Kontakt: