Hustegninger

 

Når du skal have lavet hustegning i Næstved, Vordingborg eller Haslev kan AJ Bygconsult hjælpe

Leder du efter en arkitekt, der er lydhør overfor dine boligønsker og evner at omsætte dem til at realistiske og æstetiske hustegninger?

Aj Bygconsult har mere end 16 års erfaring med at virkeliggøre husdrømme. Vi lytter til dine ønsker og formår at realisere dem på din hustegning.

Vi holder til i Næstved men hjælper gerne kunder i områderne Vordingborg, Haslev og omegn.

Skal vi tegne dit drømmehus?

 

Vi tegner dit drømmehus

Er du til et minimalistisk hus med rene linjer og en enkel stil? Eller er du mere til et klassisk parcelhus med plads til hele familien?

Hvad end du ønsker, kan vi uden problemer finde den helt rette løsning, der omfavner alle de tanker og ønsker, du og din familie har til det nye hus.

Når vi udformer dine hustegninger, er du og din familie med i processen helt fra begyndelsen. I samarbejde med jer tegner, designer og indretter vi jeres nye hus, så det imødekommer jeres ønsker og behov.

Vi vejleder jer gennem hele processen, og vores vejledning tager afsæt i jeres budget samt vores viden om arkitektfaget.

Vælger du AJ Bygconsult i Næstved, får du det arkitekttegnede hus, du ønsker dig.

Vores hustegninger indeholder altid: 

  • Plantegning
  • Facadetegninger
  • Principsnit (formålet hermed er fastlæggelse af højder)

Bemærk venligst at vi ikke tager højde for lokalplan, servitutter og andre myndighedskrav, når vi udformer din hustegning.

Hustegning i Næstved, vordingborg og haslev er vores spidskompetence

Få et godt tilbud på din hustegning

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dine ønskede hustegninger. Du kan derfor nemt sammenligne os med andre, så du er sikker på at tage valget om den helt rette arkitekt til dit projekt.

Hvis du blot har spørgsmål til processen eller tegningerne, så hører vi naturligvis også gerne fra dig.

Du kan kontakte os via kontaktformularen, du finder nedenfor. Eller du kan ringe eller skrive til os. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Ring til os
Skriv til os

Skriv til mig
Home » Hustegning