AJ Bygconsult hjælper dig med arkitekttegninger og boligtilsyn

PROFESSIONEL BYGGE­RÅDGIVNING

Leder du efter en kompetent byggerådgiver, der har indsigt i alle facetter af dit byggeprojekt, og dermed nemt kan få øje på fejl og udfordringer? Her kommer vi ind i billedet. AJ Bygconsult tilbyder nemlig byggerådgivning af høj kvalitet og til en god pris – til private i både Odense, Svendborg, Nyborg, på Langeland og mange andre steder.

FÅ ET BYGGERI UDEN FEJL OG MANGLER

Det er dit byggefirmas ansvar at varetage bebyggelsen af dit nye hus, men der kan være væsentlige faldgruber, som byggefirmaet kan overse. Derfor er det altid en god idé at samarbejde med en kompetent byggerådgiver, der sikrer, at bygningskonstruktionen er fejlfri.

Vi kan hjælpe dig med lige netop dette – også selvom vi ikke har hjulpet med andre dele af byggeprocessen.

Vælger du os til byggerådgivning, gennemgår vi alt relevant materiale såsom:

 • Geotekniske rapporter
 • Tegninger
 • Ingeniørberegninger

Vi sikrer altså, at dit nybyggeri bliver opført fejlfrit og i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Vi holder øje med hele processen, og melder naturligvis gerne til dig, hvis der er problemer eller andre udfordringer.

Vi sikrer altså, at dit byggeri bliver opført fejlfrit og i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Vi holder øje med hele processen, og melder naturligvis gerne til dig, hvis der er problemer eller andre udfordringer.

Vores bygningskonstruktør har stor erfaring som henholdsvis bygningsrådgiver, teknisk assistent og håndværker – og har været involveret i mere end 200 byggerier. Du kan altså trygt vælge os og læne dig tilbage i stolen med god samvittighed.

Byggerådgivning tilbydes af professionel byggerådgiver

MANGLER DU BYGGERÅDGIVNING?

Ønsker du byggerådgivning på dit byggeprojekt? Eller sidder du inde med spørgsmål som for eksempel ”Hvad koster en byggerådgiver?” – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi sidder altid klar til at kunne hjælpe med at besvare de spørgsmål, du måtte have. Sæt os ind i din konkrete situation, så finder vi hurtigt ud af, hvad du har brug for, og om vi kan hjælpe dig videre.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Beliggenhed:

  Jessens Mole 11
  5700 Svendborg

  Kontakt: