AJ Bygconsult hjælper dig med arkitekttegninger og boligtilsyn

Boligtilsyn

AJ BYGCONSULT TILBYDER BOLIGTILSYN AF BYGNINGSKONSTRUKTØR

Har du brug for en professionel bygningskonstruktør, der sørger for, at din bolig bliver opført korrekt og uden fejl?

Med et boligtilsyn får du en bygningskonstruktør ud, der kan hjælpe dig med at sikre, at alt omkring byggeriet bliver gjort ordenligt og efter loven.

AJ Bygconsult udfører tilsyn af opførelsen af dit nye hus eller villa i Næstved, Vordingborg, Haslev og omegn. Tilsynet sker normalt i forlængelse af en aftale om bygherrerådgivning.

SLIP FOR DINE BEKYMRINGER MED ET BOLIGTILSYN

Har du lavet en aftale om bygherrerådgivning med os, sikrer vi først og fremmest, at bygningskonstruktionen er fejlfri.

Vi hjælper dig i bund og grund med at gennemgå de ting, der ellers kan være svære at overskue, når processen er ny of ukendt. Herunder gennemgår vi geotekniske rapporter, tegninger, ingeniørberegninger m.m. og sikrer, at de er fejlfrie.

I forlængelse af bygherrerådgivningen tilbyder vi så tilsyn af byggeprocessen.

Her sørger vi for løbende at følge op på byggeriet og sikrer, at det bliver udført efter de tegninger og dokumenter, som danner grundlag for dit nye hus. Det betyder for dig, at du kan være sikker på at ende ud med det hus, du har fået tegnet og ønsker. At væggene ikke bliver sat de forkerte steder, eller at køkkenet pludseligt er for lille.

Der kan være faldgruber ved opførelsen af byggeriet, som dit byggefirma kan overse. Vælger du os til at foretaget boligtilsynet, vil du formentligt opleve en langt større tryghed gennem byggeforløbet.

Og du slipper for at skulle bekymre dig om, hvorvidt byggeriet opføres korrekt.

Et boligtilsyn består typisk af flere besøg.

Boligtilsyn af professionel bygningskonstruktør

FØRSTE BOLIGTILSYN

Eftersom der er flere besøg forbundet med vores boligtilsyn, vil det første besøg være der, når husets fundament opføres.

Herefter vil besøgene komme ved opsætning af vægge, ved rejsning af spær, inden afleveringsforretningen og når der ellers er behov for det.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Ønsker du bygherrerådgivning og herunder tilsyn af din bolig? Så tøv ikke med at kontakte os.

Det kan du gøre via kontaktformularen nedenfor.

Du er også altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via direkte mail, hvis du har spørgsmål til selve processen, hvad det koster, eller om vi i det hele taget kan hjælpe dig med dit byggeprojekt.

    Beliggenhed:

    Jessens Mole 11
    5700 Svendborg

    Kontakt: