AJ Bygconsult hjælper dig med arkitekttegninger og boligtilsyn

BYG NYT SOMMERHUS TEGNET AF VORES ARKITEKT

Drømmer du om at få bygget et arkitekttegnet sommerhus, der matcher alle dine drømme og forventninger til både design og funktionalitet? Så byg nyt sommerhus sammen med os.

Hos AJ Bygconsult står vi klar til at hjælpe dig med at komme i mål med lige netop dit drømmesommerhus.

Vi hjælper blandt andet kunder fra Odense, Svendborg, Nyborg og omegn samt Langeland med at realisere deres sommerhusdrøm. Skal vi også hjælpe dig?

ARKITEKT HJÆLPER MED DIT NYE SOMMERHUS

Vi har mere end 20 års erfaring som arkitekt til sommerhus og helårshus, og det betyder, at vi ved, hvad der skal til for, at du kan få et arkitekttegnet sommerhus, der lever op til alle dine drømme, forventninger og ønsker til det færdige resultat.

Vi har gennem årene stået for mere end 200 byggerier, hvilket betyder, at vi kender til alle aspekter af byggeprocessen – ind og ud. Vi tilbyder derfor også at være med dig under hele forløbet.

SØRG FOR AT ANSØGE I GOD TID

KONTAKT OS OG HØR OM MULIGHEDERNE FOR ET ARKITEKTTEGNET SOMMERHUS

Byg nyt sommerhus sammen med os, uanset om du foretrækker den minimalistiske stil med store og åbne rum, eller om du foretrækker en klassisk sommerhusstil.

Der er rigtig mange forskellige muligheder, når du vælger os som arkitekt til sommerhus, og du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på et arkitekttegnet sommerhus.

    Beliggenhed:

    Jessens Mole 11
    5700 Svendborg

    Kontakt: