Arkitekttegnet hus efter dine ønsker og behov

Drømmer du om at få bygget et arkitekttegnet hus, som passer til dine og din families ønsker og behov? Så er du kommet til det rette arkitektfirma. Hos AJ Bygconsult kan vi hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed og omsætte dem til et arkitekttegnet hus, som ingen andre har.

Vi hjælper kunder i bl.a. Haslev, Næstved og Vordingborg med at realisere deres boligdrømme, men vi har også kunder på resten af Sjælland og Fyn.

Derfor skal du vælge os

Vi har mere end 16 års erfaring inden for vores fag, og vi ved derfor, hvad der skal til for, at vores kunders drømme, ønsker og forventninger bliver til virkelighed. Grundet vores mangeårige erfaring er du garanteret både god service og høj kvalitet, når du vælger os til at tegne og bygge et nyt hus.

Vi har i løbet af årene varetaget mere end 100 byggerier, og vi kender derfor byggeprocessen ind og ud – lige fra det første udkast og den endelige hustegning, til det færdige byggeri er indflytningsklart.

Vi kan være med hele vejen igennem. Vi tilbyder bl.a. hustegninger, ligesom vi også kan assistere med byggeansøgninger. Derudover kan vi også tilbyde bygherrerådgivning samt føre tilsyn i forbindelse med opførelsen af dit nye hus.

Vi kan tegne dit drømmehus, uanset om du er til den minimalistiske stil med rene linjer, hvor enkeltheden er i fokus, eller om du foretrækker et klassisk parcelhus, hvor der er plads til hele familien. Vi står både klar til at tegne et arkitekttegnet typehus og til at tegne et hus, som aldrig er set før.

Sådan foregår tegnearbejdet

Når vi går i gang med at tegne et arkitekttegnet hus, sørger vi for, at hele familien er med i processen lige fra begyndelsen. Sammen designer, tegner og indretter vi det nye hus, så det imødekommer hele familiens ønsker og behov. Derudover tilbyder vi også vores rådgivning og vejledning undervejs.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Prisen på et arkitekttegnet hus afhænger i høj grad af, om du allerede har købt en grund, som huset skal bygges på eller ej. Det er som regel grunden, der er dyrest, når man skal bygge et nyt hus. Den endelige pris afhænger dog bl.a. også af, hvad du har af særlige ønsker og krav til plantegning og valg af materialer, samt hvor stort huset skal være. Derudover er der også prisforskel på de forskellige hustyper, og du kan vælge mellem en fast pris på projektet eller en timepris.

Vi går meget højt op i at høre om dine ideer, forslag, tanker og ønsker til det nye hus. Vi ved, at en tæt dialog med kunden er altafgørende for at komme frem til det ønskede resultat. Det kan også vise sig, at vi måske har nogle forslag eller ideer, som du ikke selv har tænkt over, eller som du bare ikke troede var en mulighed.

Sammen finder vi den bedste løsning, der lever op til dine ønsker, behov og ikke mindst til dit budget.

Kontakt os og kom nærmere din boligdrøm

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi sammen kan hjælpe dig med at komme et skridt nærmere din drøm om et arkitekttegnet hus, eller har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsprocesser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon: 25 13 32 18, men du kan også skrive til vores e-mail: aj@ajbygconsult.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig nærmere din boligdrøm!

Ring til os
Skriv til os

Skriv til migHome » Arkitekttegnet hus