Året der gik 2021

20. januar 2022

Godt nytår.

2021 har været et travlt år for AJ Bygconsult ApS.

Arkitektfirmaet har arbejdet på mere end 40 opgaver i årets løb. Lige fra hr. og fr. Jensens tilbygning, et rækkehusprojekt i Næstved til en af de største sager hvor vi var konsulent på byggeriet af HC. Ørsted gymnasiet i Lyngby. Året har også budt på en masse lovliggørelsessager i kraft af at bygningsreglementet er ændret mht. omfanget af småbygninger man må bygge på sin grund.

Vi har udviklet os med 3D tegning af skitseprojekter i form af implementeringen af Revit, hvor vi sammen med en af vores gode og trofaste kunder har været med til at udvikle et koncept til sommerhuse.

Arkitektfirmaet er også flyttet fra Næstved på Sjælland, til de fantastiske omgivelser på syd Fyn i Svendborg. Hvor Fremtidsfabrikken med sin inspiration og energi danner nye rammer for vores medarbejdere. Vi har etableret os i et godt og stærkt netværk samt fået nogle gode samarbejdspartnere.

2022 bliver helt sikkert også et spændende og inspirerende år. Der er spændende projekter i støbeskeen som helt sikkert giver anledning til mere samarbejde med gamle som nye. Der er en studietur til Pompei, og vi får en bygningskonstruktør studerende i praktik det første halvår.

Vi glæder os til at tage hul på det nye år.

DBH Allan Johansson

    Beliggenhed:

    Jessens Mole 11
    5700 Svendborg

    Kontakt: